До 28 февруари е срока за пререгистрация на ...


До 28 февруари е срока за пререгистрация на ...
До 28 февруари е срока за пререгистрация на земеделските производители.

28 февруари е срокът, до който земеделските производители са длъжни да се пререгистрират, за да могат да се възползват от национално подпомагане и европейски субсидии. Директорът на служба “Земеделие“ във Варна Йордан Йорданов призова земеделските производители да не чакат крайния срок за това:

Това, което е много важно и е от основно значение, е че предстоят регистрациите и подновяването на регистрациите, пререгистрирането на земеделските производители. Моята молба към тях е да не чакат последния срок, който е февруари месец, а нека просто поетапно да минат през службите и да си извършат регистрациите и съответно пререгистрацията.

Максимално се стремим и мисля, че успяваме бюрокрацията в лошия смисъл на думата да бъде занижена. Това за нас е важно, за да знаем с кои хора през годината ще имаме отношения, кои хора ще участват в мероприятията, които са свързани с подпомагане.

Източник: AGnews.BG

Други новини

· Картофопроизводителите ще получат 1,6 млн. лева · Преведени са 30 млн. лева за култури · Обезщетяват собствениците на земи · АИКБ предлага корекция в отдаването на земи · Фермери купуват земя на лизинг без самоучастие · НССЗ изготви над 2 850 проекта · ЕК настоя България да промени закона за земя · ДФЗ приема заявления по НПП 2014-2016 г. · Нивите в Шуменско поскъпнаха · Придобиване на земя по давност · Изпълнението на оперативните програми · Нов вид сделки доминира на пазара на земи · 55 точки са нужни за успех по мярка 4.2 · Обявено е второто класиране по мярка Г · Агрион предлага за продажба чрез търг земи · Агроминистерството ще работи по Кодекс за ... · Земеделците ще ползват отстъпка за акциза · Измама със зърно чрез манипулиран кантар в ... · България е с най-разпокъсаната земя в ЕС · Всяка трета нива е с нов собственик · Депутатите ще гласуват промени в Закона за .... · От 1 юни 2016 г. се предвижда отваряне на