СМС Услуги


Какво е платена смс услуга?

Zem.bg  е осигурил за своите потребители голям набор от  платени смс услуги:

1. Vip обяви „Продава“
2. Платени обяви "Купува"
3. Vip обяви "Отдава"
4. Платени обяви "Наема"
5. Vip обяви за "Арендатори"
6. Vip обяви за "Агенции"
7. Vip обяви за "Фирми"
8. Къде се намира вашата земя
9. Кой обработва вашата земя
10.Намерете арендатор
11.Консултации по проекти 

Какво е VIP обява ”Продава, Отдава, Арендатори,Агенции,Фирми“?

VIP обява”Продава,Отдава,Арендатори,Агенции,Фирми“  е специална услуга на ZEM.BG - възможност за вас да направите обявата си по-забележима за потенциалните клиенти и да стигнете до сделка по-бързо.

Кой обяви може да са VIP обяви? Как изглежда VIP обявата? Кои позиции заемат?

Zem.bg е осигурил за своите клиенти 5 вида VIP обяви:

1. Продава – Vip обявите „ Продава “  се публикуват в списъка с обяви продава и заемат първите позиции на зададените в търсачката области,общини и землища. Всички VIP обяви „ Продава “  се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница „ Продава “, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

2. Отдава - Vip обявите „ Отдава „ се публикуват в списъка с обяви „ Отдава “ както и на първа страница на сайта www.zem.bg. Заемат първите позиции на зададените в търсачката области,общини и землища. Всички VIP обяви  „ Отдава “ се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница Отдава, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

3. Арендатори - – Vip обявите „Арендатори“ се публикуват в списъка с обяви „Арендатори“ .Заемат първите позиции на зададените в търсачката области и общини.Всички обяви  „ Арендатори “ се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница „ Арендатори “, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

4. Агенции - – Vip обявите „Агенции“ се публикуват в списъка с обяви „Агенции“ .Заемат първите позиции на зададените в търсачката области и общини. Всички обяви  „Агенции“ се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница „Агенции“, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

5. Фирми - – Vip обявите „Фирми“ се публикуват в списъка с обяви „Фирми“ .Заемат първите  позиции на зададените в търсачката области и сектори. Всички обяви  „Фирми“ се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница „Фирми“, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

VIP обявите Продава ,Отдава,Арендатори,Агенции,Фирми се отбелязват със знак  VIP.

VIP обявите са над 20 пъти по-ефективни от безплатните обяви и увеличават шансовете за успешна сделка.

Как да направя обявата си „VIP обява Продава,Отдава,Арендатори,Агенции,Фирми ”?

- Публикуването на VIP обява „Продава или Отдава” чрез СМС става при самото публикуване на обява или след като е публикувана обявата.

- Публикуването на VIP обява „ Арендатори,Агенции,Фирми”   чрез СМС става след публикуване на обява.

След като въведете данните за самата обява в раздел„Продава,Отдава трябва да изпратите СМС на номер 1092 с текст :

- За Vip обяви ПРОДАВА   –  pzem
- За Vip обяви ОТДАВА      – ozem

След което ще получите код,който трябва да въведете в прозореца“ Въведи СМС код“.

След като публикувате обява в раздел „Арендатори,Агенции или Фирми“ трябва да изпратите СМС на номер 1092 с текст:

- За Vip обяви Арендатори    –  arzem
- За Vip обяви Агенции         – agzem
- За Vip обяви Фирми            – fzem

Автоматично ще получите код, който трябва да въведете в полето „Въведи СМС код“.

Каква е цената за публикуване на VIP обява   “Продава,Отдава,Арендатори,Агенции,Фирми“?

Цената за публикуване на „VIP обява Продава ,Отдава,Арендатори,Агенции,Фирми“ е 2,40 лв. с вкл. ДДС. Заплаща се с изпращането на SMS на телефон 1092.

Какъв е срокът за публикуване на VIP обява “Продава,Отдава,Арендатори,Агенции,Фирми“?

- Обявите „ Продава и Отдава “ стават VIP за период от 30 дни . След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана за срок от 90 дни , но като безплатна обява. Всеки изпратен следващ СМС удължава срока с нови 30 дни.

- Обявите „ Арендатори,Агенции,Фирми “ стават VIP за период от 30 дни . След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана безсрочно , но като безплатна обява. Всеки изпратен следващ СМС удължава срока с нови 30 дни.

Изпращането на СМС за VIP обява НЕ гарантира публикуването на обявата в zem.bg, ако тя не отговаря на правилата за публикуване.

Какво е платена обява „КУПУВА И НАЕМА“?Къде се показват обявите „Купува и Наема“?Каква е цената за обявата?Какъв е срокът за обявата?

Какво е платена обява „КУПУВА И НАЕМА“?

Платена обява”Купува,Продава“  е специална услуга на ZEM.BG - възможност за вас да направите обявата си по-забележима за потенциалните клиенти и да стигнете до сделка по-бързо.

Къде се показват обявите „Купува и Наема“?

1. Купува  – Oбявите  „ Купува “ се публикуват в списъка с обяви „ Купува “ както и на първа страница на сайта www.zem.bg. Заемат всички позиции на зададените в търсачката области,общини и землища. Всички обяви  „ Купува “ се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница „ Купува “, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

2. Наема - Oбявите „ Наема “ се публикуват в списъка с обяви „ Наема “ и заемат всички позиции на зададените в търсачката области,общини и землища. Всички oбяви  „ Наема “  се подреждат по дата на публикуване или качване. На 1-ва страница „ Наема “, излизат най-новите обяви, на 2-ра следващите и т.н.

- Публикуването на обява Купува или Наема чрез СМС, става при самото публикуване на обява.

Каква е цената за обявата?

Цената за публикуване на обява „Купува,Наема“ е 2,40 лв. с вкл. ДДС. Заплаща се с изпращането на SMS на телефон 1092.

- За обяви КУПУВА      – kzem
- За обяви НАЕМА        – nzem

Какъв е срокът за обявата?

- Обявите „ Купува и Наема “ се публикуват  за период от 3 месеца . След изтичане на периода, обявата се изтрива автоматично. Всеки изпратен следващ SMS удължава срока с нови 3 месеца

Как да използвам услугата „Къде се намира земята ви? Каква е цената за услугата? Какъв е срокът за обработване на информацията?

Услугата “Къде се намира земята ви“ се предлага единствено от zem.bg.

Тази услуга ви гарантира бързо намиране на вашата земя,нейното очертаване и изпращане на файла до вашата е-поща.

За целта трябва да попълните формата в прозореца „Къде се намира земята ви“  и да изпратите СМС на кратък номер 1092 с текст knzem  след което ще получите код за достъп,който трябва да въведете в полето смс код и да изпратите заявката.

След като получим заявката в срок от 24 часа ще ви отговорим на вашата е-поща с прикачен файл за Google Eart .

За да използвате услугата „Къде се намира земята ви“  и да отворите файла трябва да имате инсталирана програмата Google Eart.

Цената на смс до кратък номер 1092 е 2,40 лв.Цената на услугата е само за един имот.Всеки следващ имот се заплаща допълнително.

Как да използвам услугата „Кой работи вашата земя? Каква е цената за услугата? Какъв е срокът за обработване на информацията?

Услугата “ Кой работи вашата земя“ ви гарантира бързо намиране на вашия арендатор и изпращане на информация за него на вашата е-поща.

За целта трябва да попълните формата в прозореца „Кой работи вашата земя“  и да изпратите смс на кратък номер 1092 с текст krzem  след което ще получите код за достъп,който трябва да въведете в полето СМС код и да изпратите заявката.

След като получим заявката в срок от 24 часа ще ви отговорим на вашата е-поща с описание на арендатора,който работи земята ви .

Цената на смс до кратък номер 1092 е 2,40 лв.Цената на услугата е само за един имот.Всеки следващ имот се заплаща допълнително.

Как да използвам услугата „Намери Арендатор? Каква е цената за услугата? Какъв е срокът за обработване на информацията?

Услугата “ Намери Арендатор“ се предлага единствено и само от zem.bg.Тази услуга ви гарантира бързо намиране на арендатора,които предлага най-висока рента за обработване на вашата земя.

За целта трябва да попълните формата в прозореца „Намери Арендатор“  и да изпратите СМС на кратък номер 1092 с текст nazem  след което ще получите код за достъп,който трябва да въведете в полето смс код и да изпратите заявката.

След като получим заявката в срок от 72 часа ще ви отговорим на вашата е-поща с описание на арендаторa/ите който желаят да обработват земята ви и рентата която предлагат.

Цената на смс до кратък номер 1092 е 2,40 лв.Цената на услугата е само за един имот.Всеки следващ имот се заплаща допълнително.

Как да използвам услугата „Консултации по проекти? Каква е цената за услугата? Какъв е срокът за обработване на информацията?

Услугата “ Консултации по проекти“ е услуга която предлага zem.bg.

Тази услуга ви дава пълна информация за програмата на ЕС за която желаете да кандидатствате.

За целта трябва да попълните формата в прозореца „Консултации по проекти“  и да изпратите СМС на кратък номер 1094 с текст kpzem  след което ще получите код за достъп,който трябва да въведете в полето СМС код и да изпратите заявката.

След като получим заявката в срок от 72 часа ще ви отговорим на вашата е-поща с пълно описание на програма за която може да кандидатствате.

Цената на СМС до кратък номер 1094 е 4,80 лв.Цената на услугата е само за една консултация.Всяка следваща консултация се заплаща допълнително

Свържете се с Нас